Aida er parret!

I dag formiddag reiste vi bort til Horten for å møte Drew og eier. De skulle komme med ferja fra Moss. Men fy for et vært det var da vi kom frem! Det blåste noe sinnsykt og sluddet nesten vannrett..! Fikk luftet Aida før vi skulle hilse på Mr.Drew. Vi gikk i toppen av «glasshuset» og ventet på at de skulle komme med båten. Og da Drew kom var det vel kjærlighet ved føste blikk! 😉 Aida jålet og gjorde seg så til for han og Drew var kjempe interessert 🙂 Aida er litt høyere enn Drew, men de ordnet seg greit de, og de hang i 8 minutter. Og lille søte Aida vasket Drew kjærlig i øret der de hang… ❤ Så kanskje Aida lar Phoebee være litt i fred nå, for Phoebee har vært helt overgitt! 😉 Aida er i dag på dag 17 i løpetiden.

Da vi skulle gå så kom vi på at vi ikke hadde puttet noe på parkometeret……! Jeg var opptatt med å lufte Aida og mannen min satt i mobilen.. Og jo da…, parkeringsvaktene er pliktoppfyllende de, så en gul lappe med faktura på 760,- hadde vi jammen fått! Passet surt, men sånn var nå det… 😦 Min første parkeringsbot, den måtte vel komme en gang den også….

Hørte på radioen på vei hjem at noen av ferjeavgangene på Horten-Moss ferja var innstilt, og det var jammen ikke rart. Det ristet i hele glassbygget av vinden, og når båten la inntil, så klirret det jo nesten i glassvinduene og ristet i stålbjelkene…:/ Og glad jeg slapp å ta båten, jeg blir jo nesten kvalm av å bare se på bølgene…! 😉

Neste parring blir til fredag, håper det klaffer like bra da! Så håper vi på noen små, søte, friske boston valper i begynnelsen av mai 🙂


www.jeameeno.com

2 kommentarer om “Aida er parret!

  1. Nu håller vi tummar för att det går lika bra denna gång vid parning! Kul att följ er ju!
    Tråkigt det där med boten. Skönt att ni inte behövde ta färjan då det blåste ordentligt. Gillar inte heller att vara på sjön när det blåser så där. Lugnt och solsken då kan man verkligen njuta.
    Lycka till nu!
    Kram

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s