NKK Kristiansand 15 mars

Søndag 15 mars var det utstilling for Lizzy og agility for Aida som stod på planen i Kr.sand. Siden boston og agility gikk samtidig, hadde jeg fått hjelp av de som har pappa’en til Lizzy, at de skulle stille henne for meg.

Lizzy (Jeameenos Brain N’ Beauty) ble. nr.1 i åpen tispe klasse m/CK og ble 4. beste tispe 🙂

Kritikk:
«Very elegant with feminine head, dark eyes. Good front & feet. Well made body. Good topline. Nice hind quarters. Moves very well.»

wpid-2015-03-15-16.12.36.jpg.jpeg

Lizzy og Aida slapper av etter innsatsen 🙂

Aida skulle gå kl. 1 hopp og kl. 2 agility. Briefet banen, og likte den veldig godt (det var hopp først). Ikke lenge etter start, så kom vi til tunnell nr. 2 – der kom Aida plutselig ut igjen!?!? Jeg skjønte ingenting, hun bruker ikke gjøre sånn, og sendte henne inn på nytt.. Men ho kom ut igjen.. Inn der skulle hun ikke!! Så jeg tenkte at da får vi bare fortsette banen (da blir det disk), og hun løp kjempe fint resten av banen.

Da jeg kom ut av ringen, så pratet jeg med de andre og alle syntes det var rart at Aida gjorde sånn, for det er jo ikke likt henne, hun liker jo så godt tuneller. «Skulle jo nesten tro det lå noe inni der» nevnte noen.. Og det ble sjekket, og inni tunellen, så lå det en HOPP-PINNE!!! 😦 Der har Aida kommet i full fart, og fått seg en karamell av den kan jeg tenke meg.. 😦 Tenk om det hadde vært en av de store hundene som hadde kommet i full fart, da kunne det virkelig gått galt 😦 Aida løper ikke akkurat seint hun heller, og hun har jo mye kropp til å være liten, så det ble negativt nok for henne.

Men vi fikk løpe på nytt siden det var sånn. Men Aida ville ikke løpe i den tunellene… De 2 tunellene som lå i den motsatte siden av banen, de føyk hun gjennom, men de 2 som lå der det hadde skjedd noe, de ville hun ikke løpe i.. 😦

Så var det å vente på agility-runden da.. Kjempe fin bane det også. Det skjedde det samme igjen.. Ville ikke løpe i de 2 tunellene som lå på det området der det hadde skjedd noe.. De som lå i den andre delen av banen fløy hun gjennom.. Så det var utrolig kjipt å få ødelagt stevnet pga av at noen har bært en tunnel med en hopp-pinne, og glemt å ta den utav igjen.. Kjedelig at det gikk ut over min hund.. Håper ikke det er noe hun vil bære med seg. Til nå har vi bare trent masse gøye tunneller etter dette, og det går veldig fint heldigvis 🙂

http://www.jeameeno.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s